A libidó és a szexualitás legfőbb ellenségei

Ellenőrizetlen merevedés

ellenőrizetlen merevedés

Lajos kérdezte Erekció Tisztelt Izabella. A párom amióta menopauzás lett naponta többször is követeli a szexet.

ellenőrizetlen merevedés

Sajnos èn hetente egyszer vagyok rá kèpes. Hallottam hogy vannak olyan krèmek, amivel ha bekened a pèniszed akkor erős erekciót vált ki. Igaz ez, vagy tetszik tudni valami jobb megoldást?

ellenőrizetlen merevedés

Valamit tennem kell. Már gyakran előfordult, hogy tocsogott a ellenőrizetlen merevedés a spermától amikor beledobta a szennyesbe.

ellenőrizetlen merevedés

Tehát biztosra tudom ,hogy máshová is eljár. Plecskó Izabella Tanácsadónk Kedves Kérdező, Krémekkel, pirulákkal, csodaszerekkel történő kísérletezés helyett a probléma egészségügyi ellenőrizetlen merevedés kellene fényt deríteni. Amíg nem tudni, hogy mi okozza az erekció gyengülését, addig az ellenőrizetlen termékek orvosi kontroll nélküli szedése veszélyes lehet.

Egy ilyen fontos, életminőséget meghatározó, ugyanakkor kényes, gyakran tabunak számító és szégyenérzetet okozó kérdés kapcsán annyi tévhit kering. A potenciazavar vagy merevedési probléma lényege, hogy a megfelelő nemi vágy ellenére sem alakul az aktushoz megfelelő hímvessző-merevség. Nem véletlenül nevezik erektilis diszfunkciónak azt az állapotot is, amikor merevedés létrejön ugyan, de annak mértéke vagy időtartalma csökkent.

A változókor a férfiakat is érinti, így nem kizárt, hogy ez áll a potenciacsökkenés hátterében. Továbbá szív-érrendszeri gondok, anyagcsere-zavarok és a prosztata megbetegedései is okozhatnak merevedési problémákat. Akármi is álljon a dolog hátterében, fontos lenne a mihamarabbi kivizsgálás, hogy orvosolhassák a problémát.

ellenőrizetlen merevedés

Ami a félrelépést illeti… ezt jó volna egymással tisztázniuk! Kevés férfi akarna, vagy lenne képes teljesíteni, tudva, hogy a párja félrelép.

Rákász István Létrehozva:

Emellett a szexet  követelő hölgyek sem tudnak izgatóak maradni hosszú távon, mert viselkedésükkel gyakorlatilag férfiszerepben tetszelegnek.

Üdv: Izabella Az a küldetésünk, hogy a táplálék kiegészítők fogyasztása a kultúránk részévé váljon.

A merevedési zavar lelki okai

Peak GYM edzőtermek.