Úszók Éjszakája öt városban

Merevedés úszókban

Edzéstervek kezdő, középhaladó és haladó úszóknak Az edzéstervekkel iránymutatást és elérhető célokat szeretnénk biztosítani azon vendégeink számára, akik szeretnek úszni, és gyakran be is iktatnak a napirendjükbe egy-egy úszóedzést. Ugyanakkor azok számára is hasznosak lehetnek, akik csak most ismerkednek az úszással.

A nagyszabású versenyen 34 egyesület versenyzője rajtolt. A Kecskeméti Sportiskola úszószakosztálya 44 fővel képviselte magát és versenyzői két arany- kilenc ezüst- és tizenhat bronzérmet szereztek.

Király Gábor - A merevedés

A KESI legeredményesebb versenyzője Gróf Csaba volt, aki kiváló versenyzéssel 50 méteres mellúszásban aranyérmet, 50 méter pillangón és 50 méter gyorson egyaránt ezüstérmet szerzett. Kiválóan szerepelt Kószó Botond is, aki méteres mellúszásban állhatott a dobogó legfelső fokára.

Koronavírus: jövő hétfőn folytatódna az úszók felkészülése - NSO

Kovács Nóra 50 méter gyorson ezüst- 50 méter pillangón és a méteres mellúszásban bronzérmet szerzett. Schnábel Krisztián 50, és méteres mellúszásban is bronzérmet szerzett.

Úszók Éjszakája öt városban Szerző: MTI Öt városban rendezik meg az Úszók Éjszakáját október én, kedden, hogy felhívják a figyelmet a pikkelysömörrel élőkre. A pikkelysömör rel élők sokszor esnek társadalmi előítélet áldozatául, az uszoda pedig tipikus példája azoknak a helyeknek, amelyeket a betegek inkább próbálnak elkerülni - annak ellenére, hogy a betegség egyáltalán nem fertőző.

Bakos Bori Janka 50 és méteres mellúszásban is bronzérmes lett. Merevedés úszókban Csenge a méteres mellúszásban második, míg 50 és méteres gyorsúszásban harmadik lett.

merevedés úszókban

Kubicsek Kornél méteres hátúszásban második, 50 és méteres merevedés úszókban, valamint méteres gyorsúszásban is a harmadik helyen végzett. Hirdetés [ A cikk a hirdetés után folytatódik!

merevedés úszókban

Szabó Letti 50 méter háton és 50 méter mellen is borzérmes lett. Kaczkó Lilien méter mellen második, 50 méter mellen harmadik lett. Karsai Gabriella méteres mellúszásban gyűjtött be egy bronzérmet, Kővári Viktória pedig az 50 méteres hátúszásban lett ezüstérmes.

merevedés úszókban

A versenyen az I. Az eseményen 50,és méteres hosszon, mell, hát, pillangó, gyors, valamint vegyes úszásnemekben mérettették meg magukat az úszók.