Raktáron, azonnal szállítható!

Papucs péniszekkel, Női papucs Charlita | magneses-ekszer.hu

(18+) MAGASABB VAGY, MINT EGY BÁLNAPÉNISZ? (Izlandi Falloszmúzeum látogatás)

A Magyarországon is rendkívül népszerű, hosszú évtizedek óta futó amerikai rajzfilmsorozat antihős főszereplőjével, a családapa Homer Simpsonnal tehát megelevenítünk egy furcsa terméket, rögtön a "Tovább" gomb után!

Szóval adva van Homer Simpson, és adva van egy hétköznapi használati tárgy - konkrétan a papucs, valamint a vele szoros rokonságban álló mamusz.

Fel kell emelnem az erekciómat a péniszem nem egyenes

És mivel lehetne a Simpson-családért rajongó papucs- és mamuszhasználók közösségének kedveskedni? Természetesen egy spéci papuccsal, amelynek a fején ott van az Ő feje is, hogy papucs péniszekkel lépésünkkor eszünkbe jusson a sorozat általunk imádott legkedvesebb jelenete vagy jeleneteiamelyben a főszerepet a botcsinálta atomerőművi gombkapcsoló amerikai hazafi családapa játssza.

erekciós trükkök nincs erekció mi ez

És ha már van Homéros papucsunk, miért ne lehetne egy Homer-fejet mintázó mamuszunk is, nem? Ráadásul ha nem nagyon vagyunk oda érte, beleléphetünk a szájába is, hogy csendben maradjon. A FuraTermék Blog szerkesztősége elítél papucs péniszekkel erőszakot, így kérjük, a szájbalépést kizárólag mamuszon vagy papucson alkalmazzátok, élőlényen ne!

merevedési görbe hímvesszővel a pénisz fejlődése

És ahogy az ősi bhutáni közmondás is tartja: Egy Homéros mamusznál már csak kettő, vagy egyenesen két pár lehet jobb.