Pénisz, banáncsiga, uborka – Extrém kabalafigurák Amerikából | Az online férfimagazin

Őslakos pénisz

A benne szereplő információk elavultak lehetnek. Az Egyesült Államokban a játékosokon, őslakos pénisz és háttérembereken kívül a kabalafigura is része egy csapatnak: ő hozza meg a szerencsét, és fontos szerepe van a közönség szórakoztatásában is.

Az alábbiakban pár egészen lehetetlen kreálmányt mutatunk a gyapotfúró bogártól az óriáspéniszig. Lehetetlen állatok A kabalafigura célja alapjáraton a hangulatfokozás, a játékosok fanatizálása és az ellenfél megfélemlítése lenne.

Ezért is van Amerikában annyi Tigris, Farkas, Oroszlán vagy egyéb vadállat nevére hallgató sportcsapat.

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Az egyetemi sportban azonban egészen merész élőlényekkel találkozhatunk, akik körülbelül annyira keltenek félelmet, mint egy zacskó zsírszegény túró. Példának okáért itt a University Of Arkansas-Monticello csapata, amely egy gyapotfúró bogarat Őslakos pénisz Weevils választott kabalájának. Ez a nagyjából fél centiméter nagyságú kártevő az es évek óta tartja rettegésben az Egyesült Államok déli államainak gyapotültetvényeit, többek között keserédes blues daloknak is a főszereplőjévé vált, így annyira talán nem érthetetlen a névválasztás.

A University Of Őslakos pénisz Santa Cruz sem egy hétköznapi állatot gondolt a leginkább adekvátnak sportcsapatainak képviseletére. A San Őslakos pénisz környékén őshonos banáncsiga minden, csak nem gusztusos élőlény, külsejében leginkább egy nagy sárga péniszre emlékeztet. Ha még azt is hozzátesszük, hogy az állat 15—20 cm-es nagyságához pontosan ugyanekkora ivarszerv párosul, akkor értelmet nyer az állat latin neve is: Ariolimax dolichophallus.

őslakos pénisz

Az egyetem a nyolcvanas években megpróbálkozott a fókák csapatnévvel is, ám az elszánt hallgatók végül Sammy, a őslakos pénisz mellett tették le voksukat. Állítólag ő sokkal jobban képviseli az iskola értékeit, mint egy fóka.

Hogy mik lehetnek ezek az értékek, arról inkább el se kezdjünk gondolkodni. Az Evergreen State Főiskola is egy puhatestűt favorizál, egy a Csendes-óceánban élő óriási kagylófélétaminek még megfelelő magyar neve sincs, és a megjelenése talán még a banáncsigánál is étvágygerjesztőbb.

Lehetetlen állatok

Meglepő módon ez is egy péniszre hasonlít. Ez az állat az őslakos indiánok szerint misztikus erővel bír, így ideális választás lehet bármilyen csapatnak.

őslakos pénisz

Vérmes növények Az egyik világhírű egyetem, a Stanford csapatneve ugyan egy szín, a bíborvörös Cardinalám a csapat kabalája nem más, mint egy fa, a Stanford Tree. Ez a fenyőféle Palo Alto városának szimbóluma, amely tulajdonképpen összenőtt Stanforddal, és így jelképezi az összetartozást.

Keresés a playeren

A kabalafigura a zenekar oldalán foglal őslakos pénisz a Stanford mérkőzésein. A zenekarnak egyébként voltak más ötletei is, mint például a sült krumpli, aminél azért még mindig jobb egy táncoló, ugrabugráló fa. A Mississippi állambeli Delta State University már egy fokkal tovább ment, őslakos pénisz az Afrikából betelepített zöldséget, az okrát választották jelképüknek.

őslakos pénisz

Azt, hogy egy zöldség mennyire fanatizáló hatású, csak dietetikusok tudják, ám nem egyedül ők asszociálnak a növényekről a küzdelemre. A kabalafigura-választás ben még viccnek indult, ám a szavazás végül az uborkákat hozta ki győztesnek.

Keress receptre vagy hozzávalóra Durva! Ezt tényleg megeszik? Ezek a Föld legbizarrabb ételei II. Néhány országban a kulináris élvezet és gasztronómia csúcsa az, ami bennünk undort vált ki. A következő ételek az adott országokban népszerű csemegének számítanak, ám nem biztos, hogy a mi gulyásleveshez szokott gyomrunk képes lenne befogadni bármelyiket is.

Azt, hogy Amerikában demokratikus választással minden megtörténhet, tökéletesen bizonyítja, hogy a Scottsdale Community College sikeresen kiharcolta magának az Articsókák nevet. Sőt, az államok keleti partján egyáltalán nem jellemző narancsnak is volt elég hátszele az őslakos indiánoknak köszönhetőenhogy őslakos pénisz Syracuse Egyetem talizmánja legyen.

Az Ohio State Egyetem csapata nevét Buckeyes az állam fájáról, a vadgesztenyefáról kapta, az amerikaifutball-csapat tagjai negyven éve kis vadgesztenyefa-levél alakú matricákat ragasztanak a sisakjukra.

őslakos pénisz

Brutus, a csapat kabalafigurája egészen vad teremtés, aki — ahogy a videón is látszik — még bunyót is képes szítani. Amire mi sem találtunk értelmes magyarázatot A St. Louis University Billikenje leginkább egy denevérszerű űrlénymanóra hasonlít, amit egy rajztanár alkotott meg. Állítólag szerencsét hoz, és szerintünk eléggé menő.

őslakos pénisz

Keggy pedig, a Dartmouth College vidám hordója őslakos pénisz csapat előző kabalája, az Indián utáni űrt hivatott betölteni, holott első körben senki nem szavazott rá. Végül az döntött as megszületése mellett, hogy egy cseppet sem rasszista, és semmi szexuális töltés sincs benne.

őslakos pénisz

A Rensselaer Polytechnic Institute jégkorongcsapatának Puckmanje  nem néz ki jól, a Phillies baseballcsapatának Phanaticje pedig egy Muppet Show-castingon megbukott szőrmók lehet. A Player szerkesztőségének aranyérmese azonban minden őslakos pénisz felülmúl. Scrotie, a Rhode Island School of Design jégkorongcsapatának oxolinos kenőcs pénisz tényleg az, aminek látszik. Ugyan Scrotie csak félhivatalosan kabala, de így is kiemelkedik az amúgy is erős mezőnyből.

Egyébként az iskola kosárcsapatának neve Balls, és a mottójuk is egészen csodálatos szófordulat: When the heat is on, the Balls stick together.

Keress receptre vagy hozzávalóra

Vagyis szabad fordításban: A nagy izgalomban a golyók összeállnak. Nincs több kérdésünk, tökéletesen összeáll a kép. Magyar állatok A magyar őslakos pénisz bajnokság éppen az utóbbi hetekben gazdagodott egy nagyszerű kabalaállattal, ő Gedeon, az MTK libája. Ezzel a ferencvárosi szurkolók gágázására adtak csattanós választ a kék-fehér fanatikusok, és Gedeon első csatáját a múlt héten 4—2-re meg is nyerte a Zöld Sas ellen.

  • Miért kicsi az ókori görög szobrok pénisze?
  • Pénisz, banáncsiga, uborka – Extrém kabalafigurák Amerikából | Az online férfimagazin
  • Csökkent erekció és magömlés
  • Éles fejfájás erekcióval