Előjáték, avagy a fő attrakció?

Dugóhúzó pénisz

 • A 8 legvadítóbb orális technika, kizárólag nőknek! (18+) - Nő és férfi | Femina
 • Az állatok bizony hatalmas meglepetéseket tudnak okozni.
 • Merevedés és női hormonok
 • Az azonban mindegyikre igaz, hogy valamilyen formában spermiumokat bocsájtanak ki magukból, melyekkel a megtermékenyítik a nőstényeket.
 • Bihari Dániel újságíró.
 • Prosztatagyulladás és lassú erekció

Lecsatolható, négyfejű, tüskés — A legfurább dugóhúzó pénisz az állatvilágból Szabados Dániel Az állatvilágban megtalálhatók a legkülönfélébb hímtagok — mi pedig kiválogattuk közülük a legeket.

A legnagyobb: a bálnáké Az állatvilág legméretesebb péniszével a bálnák büszkélkedhetnek: egyes fajoknak akár 2,5 méteresre is megnőhet a szerszámuk a második helyen egyébként az elefántok állnak.

Lecsatolható, négyfejű, tüskés – A legfurább péniszek az állatvilágból

A vége kampós alakú, és párzás alkalmával egy hasadékból jön elő a bálna altestén. Sekély víz esetén ezek szerint a tengerfeneket söpörve A bálnák hímtagja akár 2,5 méteresre is megnőhetForrás: Thinkstock A legfájdalmasabb: a macskáké Oké, az nem mérhető dugóhúzó pénisz objektív módon, hogy mi mennyire fájdalmas az állatoknak, de a macskák csapják a legnagyobb zajt miatta: igen, amikor nyári éjszakákon veszett nyávogás hallatszik a háztetők felől, az nem azért van, mert éppen annyira élvezik a cicusok a románcot.

Hanem mert épp befejezték, a kandúr pedig kihúzza a szerszámát. A nőstény macska nem az utójátékot hiányolva lármázik, hanem mert kegyetlenül fáj neki az, ahogyan a kandúr péniszén levő tüskék rossz merevedés és nincs magömlés akcióba lépnek, és végigkarmolják őt belülről.

dugóhúzó pénisz

Ami egyébként ahhoz kell, hogy jobb eséllyel jöjjön létre kiscica az akcióból, de ez akkor vélhetően cseppet sem vigasztalja a nősténymacskát. A kandúroknak tüskés a hímvesszőjükForrás: Thinkstock A legnagyobb teljesítmény: a kacslábú rákoké Igen, objektíve mérve a legnagyobb pénisszel a bálnák büszkélkedhetnek, de a méretükhöz viszonyítva a kacslábú rákok a nyerők: akár a saját testük szeresére is megnőhet a szaporítószervük!

 • Hímvessző - Penis - magneses-ekszer.hu
 • Fejes Réka Vámos Miklós: ritkán segít, hogyha a tettesre haragszunk Ha legközelebb pocsékul sikerülne a szex, jussanak eszedbe szegény erszényesmenyétek, ők az életükkel fizetnek hódításaikért.
 • Ha a férjnek rossz a merevedése
 • Emeljétek  az orális kényeztetést még magasabb szintre, tegyétek mámorossá akár a reggeli együttlétet is!
 • Alultápláltságot jelent.
 • Miért nő olyan lassan a péniszem

Ami csak egy rövid időre része a saját testüknek párzási időben, amúgy minden évben újranövesztik. Mivel életük nagy részét kövekhez tapadva töltik, nehezen találkoznak egymással, ezért van szükség ilyen szokatlan megoldásra. A kacsalábú rákok pénisze a saját testük szeresére is megnőhetForrás: Dreamstime A legbizarrabb: a krumplibogáré A rovarvilágban számtalan nagyon fura formájú szaporítószerv létezik, de a levélbogárfélék osztályába tartozó zsizsikformák melyek közül a legismertebb faj hazánkban talán a burgonyabogár különösen bizarr szerszámmal rendelkeznek.

Leginkább dugóhúzó pénisz kínzóeszközhöz lehetne hasonlítani, vagy egy dugóhúzó pénisz lényhez valami horrorfilmből: bunkós végét komoly tüskék dugóhúzó pénisz, melyek célja, hogy a szaporodás aktusa után a megsebzett nőstény ne tudjon újabb akcióba lépni, és a hím így nagyobb eséllyel adja tovább a saját génjeit.

6 állat, amelyiknek rosszabb a szexuális élete, mint neked

A krumplibogár szerszáma leginkább egy középkori kínzóeszközhöz hasonlóForrás: Dreamstime A legtöbb végű: a hangyászsüné A négyfejű szörnyeteg! A ritka kivételként tojással szaporodó emlős, a hangyászsün pénisze bizony négy végződéssel is bír, mindegyiken nyílással.

Dugóhúzó pénisz közben viszont csak kettőt használ ebből, azon egyszerű oknál fogva, hogy több nem fér a nősténybe.

dugóhúzó pénisz

Ilyenkor a másik kettő nem nő meg, és inaktív marad. Aztán legközelebb meg azokat használja.

6 állat, amelyiknek rosszabb a szexuális élete, mint neked - Dívány

A hangyászsün nemi szerve négy végződéssel is bírForrás: Dreamstime A legfurcsább alakú: a kacsáké Nincs minden kacsának pénisze a legtöbb madárfajnak nincsde amelyeknek igen, azok a többiek helyett is kitesznek magukért.

Az argentin kékcsőrű réce pénisze merev állapotban akár 40 centinél hosszabb is lehet — ami pedig igazán különleges, az a formája, dugóhúzó módjára csavarodik ugyanis. Nyugalmi állapotban a teste belsejében helyezkedik dugóhúzó pénisz összetekeredve, de amikor akcióra kerül sor, hosszban túltesz az egész addigi testméretén.

dugóhúzó pénisz

És íme a természet szimmetriája: a nőstény dugóhúzó pénisz befogadó nyílása pedig szintén dugóhúzó alakú, csak épp dugóhúzó pénisz irányban csavarodik. Az argentin kékcsőrű réce férfiassága dugóhúzó formájúForrás: Wikipédia A legmobilabb: a polipoké A legmenőbb szerszámmal a polipok rendelkeznek: ők ugyanis le tudják csatolni magukról, így ha dugóhúzó pénisz más dolguk akad mondjuk kajára dugóhúzó péniszvalahol a távolban akkor is meg tudnak termékenyíteni egy nőstényt.

SZÁMÍT A PÉNISZ MÉRETE?!

Ez a mobil polippénisz úgy néz ki, mintha az állat egyik pluszkarja lenne, amit párzási időben növeszt, csak aztán dugóhúzó pénisz, és már úszik is a cél felé a legkevesebb intimitással járó szex díjára abszolút esélyes aktus fő eszköze.

A polipok hímivarszerve lecsatolhatóForrás: Thinkstock Így néz ki egy falloszmúzeum: pénisz egy helyen 93 különböző állatfaj péniszét lehet megtekinteni az izlandi múzeumban.

dugóhúzó pénisz

Összesen darab falloszt állítottak ki, minden formában és méretben lehet gyönyörködni.