A merevedési zavar és kezelése, avagy a potencianövelés

Erekció altatásban. Potenciazavarok

Tartalom

  erekció altatásban

  A herevízsérv műtét nélküli megoldásáról A herevízsérv, vagy orvosi nevén hydrokele a külső férfi nemiszervek egy  gyakori elváltozása, erekció altatásban lényege, hogy a hereburkok között savószerű folyadék szaporodik fel, mely az illető herezacskófél megnövekedéséhez vezet.

  A burkok között felszaporodó folyadék mennyisége  a minimálistól  akár a ml- ig terjedhet.

  erekció altatásban

  A jelenséget  a  tompa ütéstől, gyulladástól kezdve  számos ok kiválthatja, sokszor egy nehezebb tárgy emelése is  elegendő. Maga a herevízsérv  nem veszélyes vagy súlyos elváltozás, de egy  bizonyos pontokkal borított pénisz felett kellemetlenné válhat.

  Napjainkban az ultrahangvizsgálattal egyértelmű diagnózist lehet felállítani és többféle megoldás közül választhatunk. A folyadék egyszerű leszívása régen ismert eljárás, sajnos végleges  eredményhez nem szokott vezetni, mivel a folyadék lassan visszatelődik.

  Ezért az erekció altatásban száz évben a műtéti megoldásoké volt a főszerep.

  Mint minden beavatkozás,  az anesztézia is magában rejti annak minden előnyét és kockázatát. Éppen ezért igyekszünk ezekre a félelmekre és téves információkra erekció altatásban és megnyugtató választ adni, ami az altatás és az érzéstelenítés tárgykörébe tartozik. Legyen szó akár általános altatásról narkózisrólepidurális vagy helyi érzéstelenítésről, minden esetben a teljes fájdalommentesség elérése a célunk. A teljes narkózis azt foglalja magában, hogy a páciens teljesen elveszti mind a tudatát, mind pedig a fájdalomérző készségét a műtét idejére. A páciens mellett marad egészen a felébredés pillanatáig, figyelve annak életjeleit.

  Ezek közül is több eljárás ismert és használt a napi gyakorlatban főleg a Winkelmann, a Bergmann és a Lord műtéteket  alkalmazzák világszerte, így  hazánkban is. Az utóbbi évtizedekben  merült fel, hogy a vízsérv  folyadéktartalmának leszívása után az üregbe  valamilyen ún. A módszerre csak az ún.

  erekció altatásban

  Többféle anyaggal van tapasztalat, A beavatkozás helyi érzéstelenítésben, vágás nélkül történik,a leszívott folyadék helyére néhány milliliter szklerotizáló anyagot adunk. A  napjainkra felgyűlt tapasztalatok alapján az arra alkalmas esetekben a műtét hatékony és lényegében veszélytelen alternatívájáról van szó. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.

  erekció altatásban