Belmanetti Zephyr bambusz törölköző |

Merevítő törülköző

Mikroszálas kendő felfrissítés

Szerző: Gaál Fanni Sok nő vágyik nagyobb cickókra, viszont akit valóban méretes keblekkel áldott meg a sors, tudja, hogy nem minden esetben előnyös, vagy kényelmes az XXL-es méret!

A D-E-F kosárméretet viselők gyakran érzik úgy, hogy a merevítő törülköző külön életet él. Persze  melltartókkal kordában lehet tartani dús kebleket, ám ha az ember hazaér vagy csak a helyzet adott, akkor inkább szívesen megszabadulnak a sokszor kellemetlen és irritáló cicifixektől. A nemrég forgalomba került, úgynevezett "tata-towel" azaz cici-törcsi forradalmi kialakítása azonban olyan kényelmet biztosít, amiről eddig csak álmodtak a nagyobb keblű hölgyek!

merevítő törülköző

A koncepció itt alapvetően más, mint a hagyományos melltartók esetében. Itt ugyanis nem gumiszíjakkal és pántokkal vannak kényelmetlenül alátámasztva a mellek, hanem egy extra könnyű, mikroszálas anyagból készült függesztőrendszer felülről tartja a dús keblek.

merevítő törülköző

A legfőbb újítás persze az, hogy a melltartót mindenfajta merevítő használata nélkülire fejlesztették ki. A darabokat 45 USA dollárért kb.

merevítő törülköző

Ide kattintva nézheted meg a kínálatot, de akár rendelhetsz is. A felhasználói visszajelzések szinte kizárólag pozitívak.

merevítő törülköző

Aki rendelt már magának, a kényelemi előnyök mellett arról számolt be, hogy az új melltartónak - nyakba akasztós kialakítás miatt - hátul nincs pántja, így merevítő törülköző hát nélküli felsőkhöz merevítő törülköző ruhákhoz is remekül hordható.