Nagy fütykös a jó fütykös?

Péniszméret fórum. További ajánlott fórumok:

péniszméret fórum

Először is, ez nem reklám, mielőtt valaki erre gondolna a sok ''penis enlargement'' spam miatt elvileg a sex is szerepel a f. Sajna, péniszméret fórum szempontból vagyok érintett Ki mit tud a témában?

Én egy weblapot tudok, Bővebben: link Itt elég részletesen le van írva pár technika, úgy tudom hasonló leírásokat hirdetnek sokszor pénzért Ezt az oldalt nem én csináltam, és nem profitszerzési célú!

  • Ugyanis az a tény hogy az emberszabásuaknak arányában kisebb a farkuk mig az embereknek nagyobb, nem következhet abból hogy a női egyedeknek vonzobb a nagyobb farok mert ez esetben minden emberszabású fajtánál nagyobb farok lenne és akkor az ember sem lenne kivétel az ugymond nagy farkával.
  • Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak.
  • 20 éves reggeli erekció
  • Nem jövök pár hétig-hónapig és ez a téma

Talán fura egy hardver fórumon ilyen topik, de ez is egyfajta ''hardver'' illetve többnyire software, időnként hardware. Azok hozzászólását várnám, akik esetleg megpróbálkoztak ezekkel a technikákkal, ha vannak ilyenek, és be tudnak számolni az eredményről péniszméret fórum annak elmaradásáról. Sajna nekem pl.

Elég nagy? - SzeXerda - Hevesi Kriszta

Ez van, és nem 12 évesen, hanem felnőttként. Na, lehet poénkodni rajtam, bátran.

péniszméret fórum

Nem sértődök meg, ezzel hogy beírtam, bevállaltam ezt is. Nekem egyelőre nem volt merszem, hogy ilyesmivel próbálkozzak.

péniszméret fórum

Tartok tőle, hogy fennáll a veszélye a teljes működésképtelenségnek. Szerintetek mekkora az a min.

péniszméret fórum

Persze ez a partnertól is függ nyilván, ha van itt olyan lány aki hajlandó erről nyilatkozni, az jó lenne csak őszintén! A nicket persze ehhez a topikhoz kreáltam, talán megértitek, hogy nem nyitom meg olyan nicken, amin már többen ismernek.

péniszméret fórum

Szóval ha van valaki aki bölcs tanácsokat tud adni, vagy ''sorstárs'' péniszméret fórum PLS!