Minden, ami méret: Elképesztő tények a férfiasságról

Péniszméretek Indiában

péniszméretek Indiában idegen test pénisz

Szerző: Ripost Minden bizonnyal hiánypótló a térképet alkottak meg. Legalábbis egészen biztos, hogy sokak kíváncsiságát ki fogja elégíteni. Igencsak gyakori kérdés ugyanis, hogy vajon mekkora lehet egy átlagos pénisz mérete.

péniszméretek Indiában pénisz a szimbólumoktól

Csakhogy a kérdés ennél bonyolultabb, hiszen a különböző földrészeken, sőt akár országokban is az átlag meglehetősen eltérő lehet. Nos, ez a péniszméretek Indiában részletesen mutatja meg, hogy vajon merre milyen méret tekinthető átlagosnak.

  • Péniszméretek virtuálisan és a valóságban - HáziPatika
  • Gyenge erekció fiatal férfiaknál
  • Mi a pénisz és hogyan néz ki
  • Átlagos péniszméret [Kutatás] - USA, EU, JP, IN | magneses-ekszer.hu
  • Minden, ami méret: Elképesztő tények a férfiasságról - Ripost

Az országokat színek szerint jelöli világszerte, ezek a színek pedig máris a centikre utalnak. Magyarország például a narancssárga jelzést kapta a maga 15 centis átlagával, mely a 2.

péniszméretek Indiában feleségének elveszett erekciója

Kevésbé rózsás a helyzet Thaiföldön, ahol 9,4 vagy éppen Indiában, ahol 9,3 az átlagos méret a térkép szerint. Kongóban viszont az átlag a jóval tekintélyesebb 17,9 centit jelenti. Az amerikaiak 14,2 centivel a nadrágjukban tekinthetők átlagosnak, Oroszországban pedig az átlagméret a térkép szerint 12,8 centi. Ha pedig még több ország adatára vagy kíváncsi, ne habozz, és nézz körül te is ezen az oldalon: Erected Penis Target Map.

A méret a lényeg?